Site icon FormulaRapida.net

Pepe Martí guanya la primera cursa de Fórmula 3 2023

Pepe Martí ha vençut en la primera cursa sprint de la temporada de Fórmula 3 a Bahréin, guanyant-li la partida a Franco Colapinto

Pepe Martí segueix en un estat de forma impressionant. La jornada de dissabte ha començat amb la victòria del pilot català al Circuit de Sakhir, a Bahréin. El pilot de l’equip Campos Racing és el primer líder de la temporada 2023.

El moment clau de la cursa ha tingut lloc durant la volta número 14, quan el pilot català ha realitzat un gran avançament sobre el pilot argentí Colapinto. A partir d’aquí, Martí ha estat pressionat per l’argentí, però, finalment, ha estat capaç d’emportar-se la victòria.

Martí començava la primera cursa del cap de setmana en segona posició, i tot i apretar a Colapinto durant els primers metres, ha acabat baixant al tercer lloc, ja que el brasiler Caio Collet l’ha avançat.

Hi ha hagut molt poques voltes de competició real, ja que al llarg de la cursa hi ha hagut bastants incidents i ha sigut necessari el cotxe de seguretat. No obstant això, quan ha tingut l’oportunitat, el pilot català li ha retornat la jugada a Collet i s’ha tornat a col·locar segon.

A partir d’aquí, Martí ha tingut una lluita molt intensa amb Colapinto en la lluita pel liderat. A la volta 12, el català ha estat a punt d’avançar a l’argentí, però ha trigat dues voltes més en situar-se en primera posició.

Copyright: Formula 3

No ha tingut la mateixa sort el català Mari Boya, ja que ha tingut molts problemes durant la cursa d’avui. Finalment, ha pogut remuntar algunes posicions, però ha acabat setzè. No és el millor començament, però això només acaba de començar. Segur que el pilot català pot remuntar la situació.