Hayden Paddon ha celebrat la seva renovació amb Hyundai liderant el Shakedown del Ral·li de Catalunya, que s’ha disputat aquest matí a prop de Salou. El neozelandès ha superat de dues dècimes a Sébastien Ogier i de tres a Robert Kubica, que s’ha mostrat molt fort davant de molts pilots oficials.


El neozelandès ha estat el més ràpid per dues dècimes de segon amb el seu i20 WRC al tram mixt de 2.94 quilòmetres sobre el Volkswagen Polo R WRC de Sébastien Ogier, amb Robert Kubica una dècima per darrere amb el seu Ford Fiesta RS WRC.

“Tot i que el tram no és molt representatiu del ral·li, ha estat una bona oportunitat per provar que el cotxe funciona correctament i com va en diferents superfícies, assegurant-nos que la posada a punt d’Austràlia està ben treballada”, ha dit Paddon, que va renovar el seu contracte dilluns.

“Anem a atacar amb força demà sobre terra. Tenim una bona posició de sortida, per la qual cosa hem d’assegurar de fer-ho bé i estar a prop del cap. Quan arribem a l’asfalt intentarem aprendre tot el que puguem. Ens esforçarem per ser competitius”.

Ott Tanak ha estat quart amb el seu Ford Fiesta RS WRC, amb el i20 WRC de Dani Sordo i el Polo R WRC de Jari-Matti Latvala completant el top 6.

Kris Meeke ha cedit 15 segons amb el seu Citroën DS3 WRC, el nord-irlandès ha preferit desgatar els seus pneumàtics abans del tram urbà d’asfalt de Barcelona d’aquesta tarda. El pilot de Citroën ha entretingut als aficionats completant diverses voltes al voltant d’una rotonda que havia a la meitat del tram quan la superfície canviava de terra a asfalt.

El seu company d’equip Khalid Al-Qassimi ha danyat lleugerament la carrosseria del seu cotxe al retallar massa en una xicana.

WRC.com