L’equip Ducati ha anunciat Enea Bastianini com a pilot de l’equip oficial de Ducati, com a company de Francesco Bagnaia. Una dupla, que espera portar a l’equip de la fàbrica Panigale a buscar el seu anhelat títol de campió del món.

La Bestia sumarà a l’equip una faceta agressiva, de pilot de curses. Li costa agafar ritme durant els entrenaments del cap de setmana, però un cop arriba el diumenge, la Bestia es transforma.

Un pilot amb poca experiència a la categoria. Però aquesta temporada ja amb tres victòries, i encara no s’ha acabat el campionat, ha superat amb relativa facilitat l’altre candidat. El madrileny Jorge Martín.

Enea Bastianini és un pilot, campió del món de la categoria de Moto2. El seu punt fort és el ritme de cursa i el pas de corba. A diferència de Francesco Bagnaia que és un pilot més frenador. Tot i que amb també molt bon pas de corba.

La decisió de portar Enea a l’equip oficial implica prescindir d’un pilot regular com és Jack Miller. Esperem pel bé del campionat un Bastianini regular però que a la vegada no perdi aquesta màgia competitiva que el fa un pilot especial.