Miguel Oliveira i Jorge Navarro han estat els més ràpids del dia en el Gran Premi d’Austràlia de Moto3 al circuit de Philip Island. Isaac Viñales ha estat el coprotagonista, després d’un accident greu al final del dia.

L’acció del dia començava ven d’hora amb els pilots de Moto3, els quals dos que competien com a convidats son australians. Es tracta de Joshua Hook que ja va competir al Gran Premi de Japó, i de Olly Simpson.

Miguel Oliveira era qui liderava la primera sessió d’entrenaments lliures, seguit de Danny Kent qui es podria proclamar campió aquest cap de setmana. Tercer lloc per al espanyol, Efrén Vázquez.

Una sessió on Niccolò Antonelli i Isaac Viñales, han patit caigudes sense conseqüències. L’un al revolt 1, i l’altre al revolt 2.

En la segona sessió, la pista estava molt perillosa degut al fort vent i les plujes intermitents, i això ho pagava Matt Barton qui patia una caiguda al inici de la sessió. També ha caigut Manzi però al final de la sessió.

Ara bé la caiguda més espectacular se l’ha endut Isaac Viñales que veia la seva moto destrossada, per sort el pilot no ha patit cap lesió en una lesió on el seu compatriota, Jorge Navarro, s’ha imposat a Brad Binder i Miguel Oliveira.