Josef Newgarden ha marcat el millor temps en la sessió preparatòria de la cursa de la IndyCar Series a Sonoma, Califòrnia, Estats Units. El nord-americà ha acabat per davant de Dixon i Sato.

El Warm-up començava amb molta pressa per Will Power (Team Penske) que es sortia de pista als 15 segons de sessió intentant superar Scott Dixon (Chip Ganassi Racing). El australià començava marcant el ritme juntament amb Mikhail Aleshin (Schmidt Peterson Motorsports).

A continuació els Andretti Autosport de Carlos Muñoz primer i Ryan Hunter-Reay marcaven el ritme, abans de completar els 10 minuts de sessió amb els Ganassi de Dixon i Kanaan prenent els primers llocs, juntament amb Max Chilton que es ficaria en tercera posició.

El domini dels Ganassi el trencava un altre Chevrolet, el número 21 de Josef Newgarden (Ed Carpenter Racing) que superava el temps de Dixon en 7 dècimes. També els Honda milloraven amb Takuma Sato (AJ Foty Enterprises) situant-se a 5 dècimes del nord-americà.

En els últims minuts, els Ganassi de Dixon i Kimball aconseguien escalar fins la segona i quarta posició.

Resultats Warm-up:

1 Newgarden 2 Dixon 3 Sato 4 Kimball 5 Rossi 6 Rahal 7 Aleshin 8 Kanaan 9 Castroneves 10 Hunter-Reay 11 Muñoz 12 Bourdais 13 Andretti 14 Chilton 15 Montoya 16 Hawksworth 17 Hinchcliffe 18 Pagenaud 19 Pigot 20 Enerson 21 Power 22 Daly