El pilot francès Norman Nato ha estat el més ràpid en el primer dia de test de pretemporada de la GP2 Sèries a Jerez. El de Racing Engineering ha marcat el millor temps en la sessió matutina mentre que el seu compatriota Pierre Gasly, ha fet el millor temps per la tarda.


Els pilots de GP2 estan de tornada als circuits per disputar els últims tres dies d’entrenaments de pre-temporada, al circuit de Jerez de la Frontera, que clarejava avui amb boira i baixes temperatures. Al llarg del dia la temperatura ha pujat i ha sortit el sol.

La sessió del matí ha estat bastant tranquil·la deguda a la boira. En els primers compassos de la sessió, ha estat Raffaele Marciello (Russian Time) el pilot més ràpid, amb un temps de 1:26.762.

Quan ens acostàvem al final de la sessió, Jordan King ha baixat en mig segon el temps del pilot italià, al qual també han superat Lynn i Evans. Però finalment ha estat Norman Nato (Racing Engineering) el pilot més ràpid, marcant un 1:25.811 en els últims compassos de la sessió. Nato i Gasly, qui ha acabat segon, han estat els únics pilots que han baixat del 1:26.

Ha estat aquest últim, Pierre Gasly, qui ha marcat el millor temps en la sessió vespertina. Els pilots s’han centrat en fer tandes llargues i en practicar sortides, i malgrat que la temperatura de la pista ha pujat, els temps no han baixat. Alex Lynn i Norman Nato han acabat darrere del francès de Prema en aquesta segona sessió.

Jimmy Eriksson (Arden International) ha causat una bandera vermella quan ha sortit de la pista al revolt 1 impactant contra les proteccions.