El pilot Japonès del campionat del món de resistència, Kazuki Nakajima es perdrà les 24 hores de Le Mans després d’una lesió a una vèrtebra provocada per l’accident que va tenir ahir amb el seu Toyota, al circuit de Spa-Francorchamps.


Kazuki Nakajima després de passar aquesta nit al Hospital de Verviers, per culpa de l’accident que va tenir ahir al circuit de Spa-Francorchamps, es perdrà les 24 Hores de Le Mans per culpa d’un trencament d’una vèrtebra.

L’ex-pilot de Fórmula 1, va tocar violentament al Audi d’Oliver Jarvis en una pista molla al revolt de Les Combes sota una baixa visibilitat, fet que li ha provocat la lesió. Nakajima ja ha comentat que:

“No hi ha massa a dir. Estava a la recta quan de sobte sota l’esprai d ela pluja va aparèixer un cotxe davant meu; no vaig tenir temps per reaccionar” deia Kazuki Nakajima.

El japonès romandrà al hospital per seguir un tractament, i els seus companys d’equip al Toyota #1, els campions, Anthony Davidson i Sébastien Buemi, s’hauran d’espavilar a afrontar les 6 Hores de Spa-Francorchamps tots dos sols. Els campions han comentat:

Clarament va ser un dia molt difícil des del box. En Kazuki va patir un accident a alta velocitat i la nostre principal preocupació és que estigui bé. Tots estem amb ell, li donem suport en aquest moment difícil” deia Anthony Davidson.

És molt desafortunat el que ha passat i clarament, no és la millor manera de començar el cap de setmana. Tots esperem que en Kazuki torni ben aviat amb nosaltres. Després anirem al Hospital a veure’l i fer-li companyia” deia Sébastien Buemi.

Buemi i Davidson per culpa del accident, van perdre tota la segona sessió ja que els mecànics de Toyota estaven reparant el cotxe. Això ha fet que Sébastien Buemi no hagués pogut pilotar en tot el dijous.

Pel que fa al seu possible substitut de cara en endavant i sobretot, per les 24 Hores de Le Mans, podria ser el seu compatriota Kamui Kobayashi, encara que no està confirmat.