Edoardo Mortara es troba en una classe pròpia. L’italià es va adjudicar la pole per davant dels seus companys Jamie Green i Miquel Molina, que van completar el domini d’Audi en aquesta sessió de qualificació per a la primera cursa del DTM a Budapest.


La classificació va començar amb una gran volta de Nico Müller (Audi Sport Team Abt Sportsline) que estava per davant dels seus companys de fàbrica, Mortara, Ekström, Scheider, i Molina en un Top 5 de domini d’Audi com la sessió de lliures d’ahir .

Uns minuts més tard el domini d’Audi es va ampliar quan es va arribar al final de la primera tanda, Mortara (Audi Sport Team Abt Sportsline) va ser qui va prendre la pole provisional davant Müller, Molina, Ekström, Scheider i Rockenfeller.

En el segon stint i en els minuts finals, Audi es va mostrar molt fort i es va veure a Jamie Green (Audi Sport Team Rosberg) prenent la posició de privilegi sobre Mortara. Però l’italià va reaccionar a la volta britànica i finalment es va endur la pole per 0.082 segons.

Gran domini d’Audi que han posat els seus vuit cotxes al Top8. El millor Mercedes va ser el de Felix Rosenqvist en la novena posició, mentre que, Wittmann va ser el millor per a BMW en el desè lloc.

Resultats de classificació 1:

1 Mortara 2 Green

3 Molina 4 Rockenfeller

5 Müller 6 Tambay

7 Scheider 8 Ekström

9 Rosenqvist 10 Wittmann

11 Blomqvist 12 Tomczyk

12 Glock 14 Martin

15 da Costa 16 Juncadella

17 Vietoris 18 Wickens

19 Paffet 20 Farfus

21 Spengler 22 Di Resta

23 Auer 24 Götz