El pilot de l’equip SAG Team de Moto2, Luis Salom, ha mort aquesta tarda a les 16:45h a l’Hospital General de Catalunya. El pilot mallorquí ha impactat violentament contra les proteccions del revolt 12 després d’una caiguda en la mateixa, el que va obligar fins i tot a cancel·lar els entrenaments de la categoria intermèdia a falta de 25 minuts. Salom ha estat intervingut d’urgència a la mateixa pista fins que se l’ha evacuat a un hospital proper.

Des de tot l’equip de FórmulaRápida.net volem fer arribar les més sentides condolences a la família, amics i equip de Salom.

Comunicat Oficial:

La FIM, Dorna, l’IRTA i l’RFME i el Circuit de Barcelona-Catalunya volen expressar el seu condol a la família, els amics i l’equip de Salom.

Per causa d’un accident ocorregut durant el segon entrenament lliure de Moto2TM d’avui al Circuit de Barcelona-Catalunya, és amb gran tristesa que hem d’anunciar la mort de Luis Salom (SAG Team).

Al llarg de la sessió s’ha hagut de mostrar la bandera vermella quan faltaven poc menys de 25 minuts després que el pilot espanyol patís una caiguda al revolt 12.

Dos vehicles mèdics i dues ambulàncies hi han acudit immediatament per tractar el pilot de 24 anys i també s’ha desplegat un helicòpter mèdic per oferir assistència.

A causa de la gravetat del seu estat, s’ha pres la decisió de traslladar Salom per carretera fins a l’Hospital General de Catalunya. En arribar, s’ha sotmès a una operació, però malgrat que l’equip de traumatologia hi ha dedicat els seus millors esforços, el pilot ha mort a les 16.55 h, hora local.

La FIM, Dorna, l’IRTA i l’RFME i el Circuit de Barcelona-Catalunya volen expressar el seu condol a la família, els amics i l’equip de Salom.