Ha estat un entrenament estrany, clarament marcat per la pluja. Els equips han preferit no arriscar i esperar fins als últims 15 minuts de la FP2, fins que la pista quedés seca i es comencés a crear un carril sense aigua. En comptes d’arriscar-se a una possible caiguda, es va preferir esperar que les condicions humides passessin. Així doncs, Aron Canet (Estrella Galicia 0,0) va marcar el millor registre de la sessió vespertina, per davant de Adam Norrodin (SIC Racing Team) i Enea Bastianini (Estrella Galicia 0,0).

Tot i que la pista es va anar assecant, els temps del matí no es van millorar i, per tant, els registres de la sessió matinal van prevaler. Joan Mir (Leopard Racing) va marcar el millor registre del dia a la FP1 (1:37.549). El segon registre més veloç va ser per a Canet, qui es va quedar a 0.354. Completant el trio d’espanyols, Marcos Ramírez (Platinum Bay Real Estate) va culminar el dia 3r

Gran pas endavant de Bastianini que va ser 4t seguit de Bo Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo).

Jules Danilo (Marinelli Rivacold Snipers) i John McPhee (British Talent Team) es van fer, respectivament, amb els 6è i el 7è millors registres de la jornada.

Crida l’atenció el bon entrenament de la tarda de Maria Herrera (AGR Team). Mentre que al matí va ser 30a, va fer un pas endavant amb condicions mixtes i va realitzar una gran FP2 en ser 7.ª.