El pilot mallorquí de l’equip Leopard Racing ha aconseguit emportar-se la seva primera victòria en Moto3 al Red Bull Ring. Brad Binder i Enea Bastianini completen el podi. Jorge Navarro KO.


Joan Mir era superat en la sortida per Binder i Bastianini però ràpidament el pilot mallorquí va recuperar el liderat de la cursa. Mir es va posar a tirar traient una mica d’avantatge als seus perseguidors. Mentrestant Navarro estava en la seva lluita per remuntar posicions.

Per dalt seguia la lluita pel liderat de la cursa fins a 5 pilots estaven lluitant al costat de Mir. Navarro aconseguia acostar-se al grup perseguidor del cap col·locant-se així en 8a posisicón.

La cursa va estar ple de lluites i avançaments a tot arreu de manera que ha Navarro li va facilitar arribar fins al grup de cap col·locant-se en 6a posició per darrere de Binder, però la seva mania de seguir remuntant posicions va fer que acabarà a terra. D’aquesta manera sumava un 0 en la lluita pel mundial.

Arribàvem a l’última volta de la cursa amb Mir al capdavant seguit de Binder i Bastianini molt a prop. Tots dos pilots avançaven al mallorquí en la primera frenada però s’anaven llarg Mir continuava líder. Però la cosa no acabava aquí ja que els tres pilots arribaven en paral·lel a la corba 3 però un cop més Mir aguantava la 1a posició fins al final de la volta per aconseguir la seva primera victòria en Moto3.

D’aquesta manera Joan Mir ha aconseguit emportar-se la victòria a Àustria, seguit de Binder que augmenta el seu avantatge amb Navarro després del KO d’avui i Bastianini completa el podi.

Quartararo, Oettl, Jorge Martín, Bo Bendsneyder, Fabio di Giannantonio, Nicolò Bulega i Livi Loi completen el top 10.