Ahir al matí els mitjans es van despertar amb la notícia que Michael Schumacher seria traslladat juntament amb la seva família a una casa a Mallorca la qual es convertiria en la residència principal de la família.

L’estat de salut del ‘Kàiser’ segueix sent desconegut ja que la família prefereix reservar-se el dolor. En tot cas, el món de l’automobilisme ahir es va despertar amb la notícia que la família de Schumacher es mudaria a una residència a Mallorca, fet que el seu representant ha desmentit al web de Autosport.

La família actualment viu a Suïssa, però és cert que fa uns anys van comprar una casa a Mallorca segons comentava el diari Bild i recollia ABC. Segons ABC, la dona de Schumacher li hauria comprat l’immoble a Florentino Pérez. El fet que sí tinguin una casa a Mallorca no fomenta que la família vagi a viure allà i així mateix ho ha fet saber el representant de l’expilot, Sabine Kehm: “El fet és que la família Schumacher no té planejat anar-se’n a viure a Mallorca”.

Les autoritats d’Andratx, el poble on se situa la casa, han emès un comunicat per aclarir la situació: “En referència a les últimes notícies sobre el pilot Michael Schumacher i la seva família, l’ajuntament d’Andratx vol deixar clar que les paraules de la alcaldessa Katia Rourach no són correctes i que probablement siguin el resultat d’una mala interpretació arran de la traducció del llenguatge”.

Rourach va fer unes declaracions en una entrevista per al medi suís l’il·lustre en què confirmava que la família Schumacher havia comprat una casa al Port d’Andratx, però en cap moment va donar cap tipus d’informació sobre la possible nova localització de la família: “Ella en cap cas ha donat alguna informació sobre la potencial recol·locació de la família en el nostre municipi d’Andratx. Si més no, la nostra alcaldessa no té cap informació al respecte”.

Amb això es tanca la porta de la rumorologia sobre el futur del ‘Kàiser’ a Mallorca on sí que és cert que l’alemany estiuejava abans de l’accident.