Un total de 190 equips, quasi el triple que els que van participar l’any passat, s’enfrontaran a una prova de ciclisme de resistència al Circuit de Barcelona-Catalunya.  

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Aquest cap de setmana, 7 i 8 de setembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la celebració de la Gran Fondo 24h (GF 24h) en el marc del BiCircuit Festival. Una prova de ciclisme de resistència només apta per a amants del ciclisme en la qual, durant 24 hores, els participants podran rodar en el mateix circuit que els pilots de Formula 1® i MotoGP™.

La competició, en la qual la companyonia i l’estratègia seran protagonistes, comptarà amb la participació de més de 500 ciclistes entre els quals es troben 190 equips, gairebé el triple dels que van participar l’any passat.

GF 24h es disputarà en tres modalitats: 24 hores, 12 hores i 6 hores que es poden afrontar de forma individual, per parelles o per relleus. Totes elles donaran començament el dissabte, 7 de setembre, a les 10.00 h.

Entre els participants es trobaran esportistes de diferents disciplines com el pilot de Moto2 Xavier Vierge o l’ex ciclista professional Melcior Mauri, tots dos formant part d’equips de 8 integrants que participaran a les 24 hores. Al costat d’ells, el triatleta Marcel Zamora, que estarà a les 12 hores amb un equip de 4.

Des de les 10.00 h, els ciclistes aplicaran la seva estratègia i aniran dosificant les seves forces per a optar per la victòria. Objectiu: completar el màxim nombre de voltes al Circuit.

Amb les tres modalitats competint de forma simultània, aquells que hagin apostat per les 24 hores tindran el privilegi de gaudir de la increïble sensació de rodar en plena nit sobre l’asfalt del Circuit.

Més competicions de la mà de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC)

Un total de 35 inscrits completaran el diumenge a partir de les 15.00 h una prova puntuable de la Federació Catalana de Ciclisme. Les categories participants seran la Júnior, Sub-23, Elit, Elit S23 Dona, Màster 30, Màster 40, Màster 50 i Màster 60.

Entrada lliure

Tots aquells que vulguin presenciar el BiCircuit Festival podran accedir lliurement al Circuit de Barcelona-Catalunya al llarg del cap de setmana per l’accés principal i estacionar els vehicles als pàrquings interiors. rid Table 1 Lig