Max Gálvez ha liderat la categoria MX-E 2.5 durant la segona prova de la Copa Catalana MXE al Tossalets Park

El circuit MX Tossalets Park ha estat la seu de la segona cursa de la Copa Catalana MXE. En el traçat lleidetà s’ha reunit una quarantena de pilots.

En la categoria MX-E 2.5, Max Gálvez, pilot de Castellar del Vallès, ha travessat la línia d’arribada en primera posició, controlant les dues mànegues i assegurant el primer lloc del podi. Aaron Aranda ha finalitzat en segon lloc.

En la categoria MX-E 5.0, Pau Torres ha obtingut el seu segon triomf de la temporada. El pilot eivissenc ha guanyat totes dues mànegues i ha pujat al primer esglaó del podi, amb Luca Castro i Hugo Urbano completant el podi en segon i tercer lloc, respectivament.

Joan Güeche, amb només quatre anys, ha obtingut la seva primera victòria de la temporada, veient la bandera de quadres en primer lloc en ambdues mànegues. Eloy Catarineu i Lucas Olmo han acabat segon i tercer, respectivament.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme

Respecte a les categories de benzina, en MX65, Hugo Blascos ha estat el més veloç. Tot i acabar en segon lloc en les dues mànegues, el pilot balear ha estat capaç de finalitzar primer. Joan Ramon i Pol Blasi, amb 36 punts cadascú, han ocupat el segon i tercer lloc.

En la categoria MX85, Iker Sánchez ha dominat completament les dues mànegues i ha assegurat la victòria. Isaac Flix ha obtingut la segona plaça, i Bruno Garcia ha completat el podi.

Finalment, en la categoria MX50, Aleix Jové ha destacat amb una victòria en les dues mànegues. Luca Castro ha obtingut el segon lloc després d’acabar en segona posició en les dues mànegues, mentre que Antoni Güeche ha tancat les posicions de podi.

La Copa Catalana de MXE tornarà el 29 de setembre al circuit d’Amposta.