Els comissaris del GP del Brasil han decidit desqualificar Felipe Massa de la cursa per excedir la temperatura límit en els pneumàtics durant la sortida. Per això, el brasiler perd els quatre punts obtinguts davant la seva afició, a l’espera de l’apel·lació de Williams.


Felipe Massa ha tingut un Gran Premi de casa bastant dolent en aquest 2015. Acostumat a fer grans actuacions davant la ‘torcida brasileira’, el de São Paulo no ha tingut un bon feeling amb el seu monoplaça en tot el cap de setmana i després de sortir des de la vuitena posició, ha arribat a meta en aquest mateix lloc després d’una discreta sortida i portar un ritme lluny del capdavant i del seu company d’equip, Valtteri Bottas, que ha acabat cinquè.

Però el desgraciat Gran Premi del Brasil no ha acabat per Massa, ja que els comissaris de cursa han decidit desqualificar-lo per excedir la temperatura dels pneumàtics permesa de 110ºC en el moment de la sortida. Una anomalia produïda en el seu Williams, que no ha agradat als comissaris i els han portat a treure-li els quatre punts obtinguts a la cursa. No obstant això, tenir aquesta temperatura tampoc l’ha beneficiat a la sortida, perdent fins i tot un lloc amb Verstappen que recuperaria pocs revolts més endavant.

“No ho sé, honestament no tinc ni idea de què estan parlant. Ho hem preparat tot de la millor manera, estic convençut que no hem fet res malament”, comentava Massa en acabar la cursa respecte a la investigació que se li havia obert al respecte d’aquesta infracció del reglament tècnic. La sorpresa era màxima per a Massa, que a la sortida si que ha vist com el seu company feia una gran operació, el que porta encara més a la confusió d’aquesta acció.

Així doncs, l’estranya i sorprenent sanció serà apel·lada per Williams per intentar recuperar els quatre punts del brasiler en aquesta cursa tan emotiva per a ell, de la qual no ha sortit gens content pel seu rendiment en pista. Veurem si se li retorna la posició o es manté la desqualificació, però res farà treure-li un somriure a Felipe en el record d’aquest Gran Premi.