Marc Márquez, sense pressions, pot ser el jutge de la lluita pel títol i per ara sembla tenir el ritme. El català ha marcat la pauta en el Warm Up de València per davant de Jorge Lorenzo i Pol Espargaró. Valentino Rossi, per la seva banda, prepara la remuntada quedant prop dels tres del capdavant.


La sessió d’entrenament previ a la cursa de MotoGP s’ha iniciat amb tots a la pista marcant els primers cronos, liderats per Marc Márquez i Jorge Lorenzo, que marcaven la pauta en aquests primers minuts dels vint totals. Valentino Rossi trigaria a respondre i a més de mig segon del capdavant es posava dins del Top 5, envoltat pels germans Espargaró, molt competitius a Xest.

Els pilots van anar fent voltes per preparar les seves motos de cara a la cursa. En els últims minuts van estar marcant els millors temps, amb Lorenzo apropant-se molt al temps de Marc, que amb la bandera de quadres ondejant en pista marcava una gran volta, tres dècimes més ràpid que el mallorquí.

Al darrere, Pol Espargaró es mostrava molt competitiu posant-se davant de Valentino Rossi i Dani Pedrosa, que han tancat el Top 5 a mig segon de Márquez, que es postula com el favorit a fer front a la victòria de Jorge Lorenzo. Les deu primeres posicions les han completat Cal Crutchlow, Andrea Iannone, Bradley Smith, Aleix Espargaró i Andrea Dovizioso.

La cursa se celebrarà a Xest a les 14h, on es decidirà el campió de MotoGP.