M-Sport ha canviat radicalment el disseny del seu Ford Fiesta RS WRC. L’equip anglès ha lliurat una decoració inspirada en Fords històrics, amb uns colors blancs i blaus clars molt diferents al blau fosc i negre que imposaven en el vehicle de la passada campanya de 2014. Aquesta ha estat la primera presentació de cara a la nova temporada, que començarà a finals de gener a Montecarlo.


Elfyn Evans i Ott Tanak pilotaran uns Fiesta RS WRC que lluiran un disseny completament nou i modern que recorda els famosos colors que va utilitzar Ford fa més de 25 anys.

La decoració definitiva està influenciada pel famós Eaton Yale Escort RS1800 de Mikkola, amb el qual va guanyar el Lombard RAC Ral·li de Gran Bretanya de 1979, i el Serra RS Cosworth que McRae va pilotar el 1989.

M-Sport, que segueix conservant el suport de Castrol i Michelin, mostrant el cotxe al Saló Internacional d’Autosport de Birmingham aquest cap de setmana. La decoració es veurà per primera vegada en competició al Ral·li Monte Carlo (del 22 al 25 de gener).

El director de l’equip, Malcolm Wilson, ha dit que el disseny dóna un toc fresc i emocionant a la vegada que recorda la presència de molts anys de Ford en el WRC.

“Al llarg de la història, els cotxes de Ford han comptat amb algunes de les combinacions de colors més cridaneres que es van convertir en les favorites de tot el món”.

“És genial veure alguns d’aquests colors clàssics reflectits en el nostre cotxe de 2015. Li dóna un toc modern que s’adapta millor al nostre equip jove i ambiciós”, ha afegit.

Nota de Premsa de WRC.com