L’equip Williams Martini Racing ha confirmat al britànic Alex Lynn com a nou pilot de desenvolupament per a la temporada 2015 de F1.


El paper del pilot de 21 anys, Alex Lynn, dins de l’equip Williams Martini Racing serà estar plenament immers en l’equip de carreres i obtenir una comprensió completa de les seves diverses funcions.

Com a desenvolupament de controladors de la seva funció principal utilitzarà eines de simulació de l’equip per ajudar amb el desenvolupament continu del Williams FW37 Mercedes i ajudar els enginyers de cursa en la creació del monoplaça per a cada Gran Premi. Alex també es posarà al volant del FW37 per a la prova d’un dia a Barcelona després del Gran Premi d’aquesta temporada al maig.

Claire Williams, Team Principal i Director Comercial de Williams, va dir;

“Williams té un sòlid historial en portar talent jove, tot i que  la nostra posició de pilot de desenvolupament està dissenyada per submergir completament als nous reclutes en el funcionament intern d’un equip de Fórmula 1. Com un equip britànic, sempre estem a la recerca de nous talents de collita pròpia i Alex ha cridat l’atenció amb els seus impressionants actuacions en la GP3. Ha estat escollit pel seu mèrit i estem segurs que al costat d’Felipe, Valtteri i Susie, l’Alex ajudarà en un paper important, a assegurar que el FW37 mostra una millora contínua en el transcurs de la temporada 2015 “.

Alex Lynn, ha afegit:

“Estic molt content d’unir-me a Williams, un equip amb tanta història increïble i potencial increïble. Durant l’any passat, l’equip va fer grans passos cap endavant i està clar per veure la seva determinació de lluitar per més èxit en el futur. Espero que amb un bon any a la GP2, també pugui ajudar a desenvolupar el cotxe de F1 durant tota aquesta temporada, seguint els passos de Valtteri Bottas que es va unir a l’equip Williams exactament fent el mateix paper del pilot de desenvolupament. Amb treball dur i determinació, he passat de guanyar el títol de la GP3 a guanyar un lloc com a pilot de Williams F1. Treballar amb gent com Sir Frank Williams i Pat Symonds és una oportunitat increïble per a mi. Hi ha tanta experiència aquí a Williams i espero ser capaç d’utilitzar el coneixement obtingut d’aquestes persones per desenvolupar les meves habilitats com a pilot de carreres i ser un respectat membre d’aquest equip. Tothom ha estat increïblement acollidor des del principi, hem de començar a treballar i estic molt entusiasmat amb els desafiaments que aquest paper ofereix – “sobretot el meu sobre les activitats de la pista de conducció del FW37 d’aquí a uns mesos.