El Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS té el plaer d’anunciar l’acord assolit amb Tom Lüthi. El pilot suís passarà a formar part de l’equip de MotoGP el 2018.

Lüthi, excampió del món de 125cc i actual candidat al títol de Moto2, formarà equip amb el líder del Mundial de Moto2, Franco Morbidelli, en la que serà la quarta temporada del Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS en la categoria reina.

 

Lüthi compta amb una mica d’experiència prèvia en MotoGP, gràcies als test que va realitzar amb KTM el 2016.

Marc van der Straten: President, Marc VDS Racing Team:

“Teníem unes quantes opcions disponibles quan buscàvem un pilot de MotoGP per a la temporada 2018, però vam decidir per unanimitat que fos Thomas Lüthi, tot i que serà un novell a MotoGP. És campió del món de 125cc, la seva constància en les set temporades que porta a Moto2 ha estat increïble, amb el sisè lloc el 2013 com a pitjor resultat en el campionat. Ha estat sempre un rival per a nosaltres en la categoria intermèdia i aquest any no és diferent, perquè amb la seva consistència torna a ser una seriosa amenaça a les nostres aspiracions al títol. Tom encaixarà bé en el nostre equip i estic content i orgullós de poder-li donar la benvinguda a la família Marc VDS.”