El suís encapçala la classificació dels millors temps amb un registre de 1’35.560, seguit per Sam Lowes i Tito Rabat.

La primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana de Moto2 ha acabat aquesta tarda al circuit Ricardo Tormo amb Thomas Luthi (Derendinger Racing Interwetten) al capdavant de la classificació amb un registre de 1’35.761.

Al pilot de Kalex el seguien en la llista combinada de les FP1 i FP2 Sam Lowes (Speed ??Up Racing) i l’ex campió de la categoria Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS).

Àlex Rins (Pàgines Grogues HP 40), Jonas Folger (AGR Team) i Luis Salom (Pàgines Grogues HP 40) completaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers Julián Simón (QMMF Racing Team), Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia), Simone Corsi (Forward Racing) i Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP).

Si la primera sessió del dia per als pilots de la categoria intermèdia havia estat dominada per Lowes amb un registre de 1’35.761, la segona i definitiva de divendres tenia Luthi com a líder de la taula de temps amb 1’36.215 quan encara quedaven 25 minuts de sessió. Poc després Rins era víctima d’una violenta caiguda en el revolt 13, encara que sense gravetat per al pilot.

Luthi tornaria a millorar el seu registre a 15 minuts del final, establint un temps d’1’36.082, registre que seria superat a continuació per un recuperat Rabat, que fixava la nova referència en 1’35.834. En aquests moments es produïa la caiguda del seu propi company d’equip, Àlex Márquez.

Luthi insistiria en la seva bona forma marcant dues voltes ràpides consecutives que deixaven el nou millor temps en 1’35.560, acostant ja al rècord de la pista en carrera.

La tercera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana de Moto2 ™ començarà el dissabte a les 10:55 hora local.