El britànic roda per sota del rècord de Moto2 i firma el seu millor temps durant la segona tanda de la jornada.


El segon dia del test de pretemporada al Circuit de Jerez per als pilots de Moto2  ha deixat sorprenents resultats, amb Sam Lowes (Speed ??Up Racing) assegurant el millor temps del dia i precedint a la classificació combinada a l’espanyol Luis Salom (Paginas Amarillas HP40) i al francès Johann Zarco (All Motorsport).

Per darrere dels tres primers es classificava el campió en títol de la categoria Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), seguit d’una de les majors sorpreses de la jornada, Axel Pons (AGR Team), que tancava la llista de els cinc primers i també el selecte grup de pilots que rodava en 1’42 durant el dia d’avui.

Durant aquesta segona jornada de test pilots i equips continuaven amb el procés de aclimatar-se a les seves noves màquines, amb els pilots de l’equip Tech3, Ricky Cardús i Marcel Shrotter, estrenant un nou bastidor, mateix cas de Pons i el seu company d’equip Jonas Folger sobre les Kalex de l’equip AGR.

Rabat i el debutant Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) aprofundien en les opcions de reglatge de la suspensió del darrere, igual que el belga Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2).

Lowes, l’home més ràpid del dia, experimentava amb dipòsits de combustible de diferent disseny, a més de muntar basculants diferents al llarg de les sessions.

Zarco, un altre dels pilots que millor aprofitava la jornada, seguia treballant en la posada a punt de la seva Kalex de 2014, ja que no rebrà la muntura 2015 fins al final de la pretemporada, si no durant les primeres curses del calendari.

Per la seva banda, els pilots de l’equip Páginas Amarillas HP40 Pons, Luis Salom i el debutant Àlex Rins, continuaven treballant amb diferents ajustos en el xassís.

Nota de Premsa de MotoGP.com