Qui va ser cap d’Audi Motorsport des del 1993, Wolfgang Ullrich, serà un conseller de l’organització de les 24 hores de Le Mans i promotor del WEC (Campionat del Món de Ressistència).

L’Automobile Club de l’Ouest (ACO) ha “reclutat” Wolfgang Ullrich com a conseller especial després d’haver acabat (el passat decembre) la seva etapa a Audi -la qual ha durat 24 anys-. “Ell ha acceptat la nostra invitació d’unir-se a l’ACO. El Dr. Ullrich ens aportarà la seva experiència i el seu talent des del seu nou rol de conseller” ha dit satisfet Pierre Fillon, president de l’ACO.

Ullrichha descrit el motorsport com “el seu primer amor” i ha dit que podria aportar “el seu coneixement  per tal que ofereixi una nova perspectiva”. “El meu objectiu és trobar la manera de fer que les carreresde resistència segueixin sent igual d’importants del que ho son avui en dia”.

Wolfgang Ullrich, (nascut a Vienna, Austria) va ser el cap d’Audi Motorsport des del 1993. Amb ell al capdavant l’equip alemany va guanyar les 24 hores de Le Mans 13 cops: del 2000 al 2002, del 2004 al 2008 i del 2010 al 2014.

A més, compaginarà el seu paper de conseller a les 24 hores de Le Mans i de promotor del WEC amb les classes que impartirà a la Universitat de Viena.