L’organització de les Verizon IndyCar Sèries ha obligat a les dos marques participants, Chevrolet i Honda a reforçar els seus nous Aero Kits.


 

A causa de la quantitat de peces que es varen desprendre en la primera carrera en el circuit urbà de St Petersburg, l’organització de les Verizon IndyCar Sèries ha obligat a les marques a reforçar els seus Aero Kits per a la pròxima cursa que es disputa aquest cap de setmana en el nou circuit de NOLA en Nova Orleans, Louisiana.

4 períodes de Safety Car en menys de mitja carrera per culpa de peces que es desprenien dels alerons dels cotxes, especialment dels Honda, han estat suficients perquè l’organització de la competició els done un toc d’atenció a les marques. Tants períodes de Safety Car no agraden a l’espectador que el que vol és veure als cotxes córrer, veure avançaments, no els vol veure darrere del cotxe de seguretat rodant a baixes velocitats.

A part d’això, com ja vos varem contar en FormulaRapida.net, una peça d’un dels cotxes va eixir volant i va impactar contra el cap d’una espectadora deixant-la greument ferida.

Esperem que les marques puguen solucionar aquestos problemes ja que amb aquestos nous Aero Kits la competició es posa força interessant.