L’ePrix de Berlín, que tindrà lloc el 10 de juny, tornarà a l’històric aeroport de Tempelhof en una versió revisada de la pista que es revelarà en breu.

La cursa ha tornat a la seva ubicació original després de ser consultat amb les autoritats de Berlín, que van ser fonamentals per assegurar que la sèrie elèctrica es quedaria a la capital alemanya.

Comentant aquesta notícia, l’alcalde de Berlín, Michael Müller, va dir:

“Els motors elèctrics al Motorsport són un anunci de tecnologies innovadores i de mobilitat urbana sostenible. La electromobilitat és la clau del transport ecològic a les ciutats del segle XXI, incloent Berlín. Per tant, estic encantat que la Fórmula E segueixi tenint lloc aquí. L’esdeveniment emociona els aficionats del motorsport i demostra -de manera espectacular, amb un teló de fons molt especial- el rendiment d’aquesta tecnologia a una àmplia audiència.”

Els aficionats a la Fórmula E que ja han comprat entrades per al circuit Karl-Marx-Allee tindran les seves entrades reubicades en una tribuna de categoria 1 a Tempelhof, a més de tenir accés a un passeig especial el dia de la cursa. Ticketmaster Alemanya es posarà en contacte amb tots els titulars de les entrades un cop hagi finalitzat la configuració de les noves tribunes i dels horaris del Pit Walk en aquesta nova ubicació.

Tempelhof ja va acollir el ePrix inaugural de Berlín el 2015. Jarno Trulli va anotar l’única Pole Position de la seva carrera i de la del seu equip a la Fórmula E.

FIA Formula E Press Release