Malgrat l’absència de l’Abu Dhabi WRT en el pròxim Ral·li d’Alemanya, Citroën Racing ha volgut que el seu jove pilot, Stéphane Lefebvre, participi en la prova amb un DS3 WRC de l’equip privat PH Sport.


Un cop publicada la llista d’inscrits del pròxim Ral·li d’Alemanya d’aquest cap de setmana, s’ha pogut saber que Stéphane Lefebvre participarà en la prova d’asfalt alemanya tot i l’absència del seu equip actual, l’Abu Dhabi World Rally Team, i els seus dos companys que van aconseguir un doble podi en l’última cita a Finlàndia, Kris Meeke i Craig Breen.

El jove pilot francès participarà amb un DS3 WRC al costat de l’equip privat PH Sport, el preferit per a invitats i pilots privats de la marca Citroën Racing. D’aquesta manera, esperen que Lefebvre pugui mostrar el seu talent i el seu progrés respecte a la seva actuació de l’any passat en aquestes complexes carreteres, que van ser les que el van veure debutar al WRC. En declaracions extretes de WRC.com, Stéphane comenta el següent al respecte de la seva participació en aquesta nova prova:

“Mai és fàcil fer prediccions perquè la classificació es pot veure afectada per incidents de cursa. Després d’acabar cinquè a Monte Carlo, m’agradaria, almenys, fer-ho igual de bé aquí. Òbviament, m’agradaria acabar al podi, però estaria molt satisfet si finalitzo quart o cinquè. Aquest és un dels meus ral·lis favorits. Des que va entrar al calendari del WRC, he estat venint cada any com a espectador. L’any passat, va ser el meu primer ral·li amb un World Rally Car. Volia tenir una altra oportunitat aquí per confirmar i mostrar els progressos que he fet”.