La segona cursa de Fórmula 1 al gran premi al circuit de Yeda va estar marcada entre altres coses amb una lluita trepidant per la primera posició entre els dos pilots del present i futur de la Fórmula 1

Charles Leclerc, guanyador de la primera cursa al gran premi inaugural de la temporada al circuit de Bahrain, no va poder aquest cop amb el Red Bull del vigent campió del món Max Verstappen. El jove pilot Monegasc insistia a dir que el Red Bull, era molt ràpid als sectors 2 i 3 i no tenien res a fer a les rectes.

Una mala jugada de la FIA amb les dobles banderes grogues ens va privar una mica de la batalla final a les dues últimes voltes, ja que Charles no va poder intentar l’últim avançament, car que si ho hagués fet hauria estat sancionat per avançar amb les dobles banderes grogues a pista.

Aquest fet entre d’altres va ser causat per la retirada de l’Alpine de Fernando Alonso, amb un altre cop problemes de fiabilitat, el pilot asturià no es creu que amb un bon rendiment del seu cotxe quan no ha patit problemes, només estiguin amb dos punts al campionat.

Per altra banda, Carlos Sainz va acabar a la tercera posició, segon podi de la temporada pel pilot madrileny que es manté sòlidament com un dels favorits per la lluita pel títol mundial 2022.