Charles Leclerc ha estat el més ràpid en la sessió d’entrenaments lliures de la FIA Formula 2 en el circuit de Spa-Francorchamps, Bèlgica. El de Prema ha liderat un doblet per l’equip italià amb Fuoco a la segona posició, Rowland completa els tres primers llocs.

Els entrenaments lliures de la Fórmula 2 tenien un protagonista principal, Charles Leclerc. El pilot de Prema Racing iniciava la sessió en el liderat per davant del seu company d’equip Antonio Fuoco i el seu rival Oliver Rowland (Dams).

Però el monegasc veia com sortia fum del seu cotxe, en patir un problema amb el extintor. Tot i això el jove de Ferrari seguia al capdavant de la taula de temps a meitat de sessió, a pesar de no haver sortit més a pista.

Els temps de la sessió no millorarien i Leclerc feia el millor temps amb un 1:57.681, una dècima més ràpida que Fuoco. Per darrere completaven els cinc primers llocs Rowland, Artem Markelov (Russian Time) i Ralph Boschung (Campos Racing).

Resultats:

1 Leclerc 2 Fuoco 3 Rowland 4 Markelov 5 Boschung 6 Nato 7 De Vries 8 Gelael 9 Malja 10 Latifi 11 Sette Camara 12 Albon 13 Ghiotto 14 Matsushita 15 Delétraz 16 Visoiu 17 Ferrucci 18 King 19 Jeffri 20 Merhi