L’Audi #1 de Di Grassi/Duval/Kristensen ha estat el més ràpid en els dos lliures del divendres de les 6h de Fuji. En ambdues lliures, el segon classificat va ser l’Audi #2.

Primer parlem dels lliures 1.

En LMP1 després dels dos Audis, es va classificar el Toyota #8 seguit pel Porsche #14, el Toyota #7 i el Porsche #20. Els dos Rebellion Racing van quedar per davant del Lotus P1/01.

En LMP2 els més ràpids van ser els pilots del Ligier JS P2 de G-Drive seguits pels pilots de l’Oreca #47 de KCMG i pel Morgan d’OAK Racing.

En GTE igualtat màxima, el Porsche 911 #92 de Makowiecki i Pilet va ser el més ràpid i a tan sols 18 mil·lèsimes, van acabar Turner i Mucke amb l’Aston Martin #97. Tercers van ser Bruni i Vilander amb el Ferrari d’AF Corse.

Ara passem a parlar dels segons lliures:

En LMP1 després dels dos Audis van quedar Dumas/Jani/Lieb amb el Porsche #14 seguits pels dos Toyota, #8 i #7 respectivament i per l’altre Porsche, el #20.

En LMP2 els més ràpids van tornar a ser els pilots del Ligier JS P2 de G- Drive seguits per dos Oreca, segon el #37 de SMP i tercer el #47 de KCMG.

En GTE triplete d’Aston Marti, primera posició per al #97 de Mucke i Turner. Segona i Tercera posició per a dos GTE Am, #98 i #95.