La cinquena ronda d’aquesta segona temporada de la Formula E es disputarà en l’Autòdrom Hermanos Rodríguez de Mèxic.


 

La carrera serà el dia 12 de març de 2016, en una versió retallada de l’Autòdrom Hermanos Rodríguez que ara passarem a comentar.

La línia de meta i els boxs estaran situats en el mateix lloc que els de la Formula 1, però la Formula E acurtarà per la zona de l’antic oval, després d’una chicane d’entrada al final de la recta.

Després de completar la corba de 180º de l’oval, el circuit desemboca en la recta paral·lela a la de meta, on tenim una altra chicane abans de l’estadi. Després d’açò el circuit entra a l’estadi pel mateix lloc que la Formula 1, però després de fer una successió de corbes, ix de nou per l’entrada per a tornar a la recta de darrere.

Les última secció del circuit es desenvolupa en la zona de l’antiga parabòlica, només que els cotxes de Formula E no la faran sencera, ja que col·locaran una chicane al mig per a reduir la velocitat.

Serà el primer circuit permanent on es faça una carrera oficial de la Formula E, ja que, recordem, que es va fer un simulacre en els test de Donington Park.