Avui comentarem el canvi que ha fet el pilot català de cara a aconseguir bons resultats aquest any 2022, ja que l’any passat estava lluny d’on havia d’estar un pilot de la seva talla.

Rins  comentava que ha canviat bastant la seva forma d’entrenar, sobretot l’aspecte Psicològic, pel fet que és un aspecte molt important per obtenir bons resultats en una categoria tan complicada com es MotoGP on la regularitat és el fet diferencial que et fa estar lluitant per les posicions davanteres.

També ha ajudat la millora de la seva moto i de tot l’equip Suzuki en alguns aspectes, que fa que conduir la moto de la fàbrica  de Hamamatsu sigui un plaer, una moto equilibrada, amb velocitat a les rectes i un pas de corba envejable, fa que la moto i els seus dos pilots siguin competitius en pràcticament totes les curses del campionat.

El jove pilot nascut a Barcelona és un dels clars candidats per guanyar el títol mundial aquest any, ja que ara mateix està empatat en la general del campionat amb el vigent campió  Fabio  Quartararo. Serà capaç  Rins de seguir amb aquesta línia? Esperem que si, això el farà estar lluitant cara a cara amb els millors.