Ja portem un terç de la cursa a Le Mans i tant Audi com Porsche poden guanyar. Ara s’apropa la nit i hi ha previsió de pluja. Porsche lidera con el #?17 en LMP1, mentre que en LMP2 és el Oreca de KCMG i en GTE el Corvette #64.


 

Després de dues hores de cursa veiem com Lotterer amb l’Audi #7 aconseguia el récord del circuit en cursa, amb un 3:18.8. El primer canvi de pilot arribava després de dues hores i mitja, quan

Nakajima pujava al Toyota #1 de Davidson. Una mica abans, Audi i Porsche s’havien aturat per posar combustible. Llavors, l’Audi #7 va haver d’entrar a boxes per una punxada que els hi va fer perdre temps. Van canviar el pilot, amb Treluyer substituint Lotterer.

Quan s’estaven a punt de complir les tres hores de cursa, l’Audi #8 es tocava amb un Ferrari i patia un fort accident. Tot i això, l’Audi podia tornar a boxes, ser reparat i tornar a pista. El Safety Car va haver de fer acte de presència mentre es reparava la barrera. Al rellançament, Treleuyer amb l’Audi #7 va superar el Porsche #18, mentre que l’Audi #9 anava al seu darrera amb una estratègia diferent.

Passades 4 hores de cursa, hi havia una bonica lluita pel liderat en GTE Pro entre un Corvette, dos Aston Martin i un Ferrari a menys de 3 segons. Però llavors, una virolla de l’Aston Martin #97 trencava el grup deixant el Corvette #64 com a lider.

En LMP1, l’Audi #9 estava retallant temps al Porsche #17. Albuquerque rodava rapidíssim i marcava un nou récord del circuit, 3:18.4. Una volta més tard, el portuguès baixava encara més el seu temps, marcant un 3:17.6.

El Toyota #1 tenia problemes després de 5 hores de cursa. Primer, Davidson patia un petit toc amb un altre pilot però decidia continuar, ja que els danys no eren significatius. Però poc després, el britànic xocava contra el mur, havent de fer una aturada llarga per tal que els mecànics reparessin direcció i frontal. El Gibson de Greaves Motorsport havia d’abandonar després que el cotxe s’aturés després del pont Dunlop. Uns minuts més tard, l’Oak Racing #34 acabava a la grava d’Indianàpolis.

Després d’una nova ronda d’aturades, l’Audi #9 reprenia el liderat de la cursa, però continuava a la lluta amb el Porsche #17. Darrera d’ells, Trelueyer a l’Audi #7 semblava que podria tenir opcions. Trelueyer recuperava el liderat de la cursa després de patir una punxada i haver baixat a la sisena posició. L’Audi #9, amb la seva estratègia diferent, portava una aturada més i estava només 15 segons per darrera.

El primer problema per Porsche arribava 7 hores després del començament de la cursa, pel seu cotxe #18 pilotat per Dumas, que s’ha passat de frenada i ha acabat contra el mur. Ha hagut de parar a boxes per canviar el morro.

En caure la nit a Le Mans, el Porsche #17 liderava seguit de l’Audi #7 i del #9. En LMP2 liderava l’Oreca de KCMG seguir de l’altre Oreca de TDS. D’altra banda, a GTE Pro continuava liderant el Corvette #64 seguit per dos Aston Martin, #97 i #99. Un accident a Mouslan provocaba la sortida del Safety Car abans d’arribar a les 8 hores de cursa.