Passats dos mesos des del final de temporada, l’organització ha anunciat avui dijous 30 d’Octubre de 2014, tal i com estava previst, el calendari de la Indycar per al 2015.

Un calendari que manté els circuits tradicionals de la IndyCar, encara que n’incorpora de nous i els caps de setmana de dues curses seran ven poc usuals, repassem el calendari.

La primera gran novetat és la tornada al Brasil, per competir al Autódromo Internacional Nelson Piquet (Brasília). Serà l’única cursa juntament amb la de Toronto que es disputarà fora dels terrenys d’Estats Units. La cursa de Brasília en un circuit permanent, obrirà la temporada el dia 8 de Març, fent que la típica cursa inaugural al circuit urbà de Saint Petersburg, Florida, passi automàticament a ser la segona ronda que es disputarà el 29 de Març.

Igual que el Març, el mes d’Abril també serà un mes de novetats amb el nou circuit de New Orleans, el NOLA Motorsports Park. Un circuit tancat que veurà el seu debut el 12 d’Abril. Immediatament la setmana següent ja tindrem la segona cursa urbana de l’any al històric Long Beach i a finals de mes el “Montmeló” d’Amèrica, el Barber Motorsports Park.

El més de Maig serà el mes més mogut de la temporada amb el Gran Premi d’Indianapolis a principis de mes, la setmana següent la classificació per a la Indy 500, i l’altre és clar, la cursa més important de totes, les 500 milles d’Indianapolis. Per acabar-ho de de adobar, els pilots no tindran descans i hauran de fer dues curses més el cap de setmana següent en el clàssic circuit de Belle Isle a Detroit, l’única ronda en que hi haurà dues curses.

El no parar dels pilots s’allargarà fins a 6 setmanes, havent de fer la segona cursa del any en el oval de Texas Motor Speedway, i la tercera en circuits urbans a més de darrera fora d’Estats Units, la cursa a Toronto que aquest any serà d’una única cursa.

Una setmaneta de descans per anar al tercer oval del any a Fontana al Auto Club Speedway, lloc on s’ha celebrat en els darrers anys l’última ronda de la categoria. L’Auto Club serà el primer de dos ovals més que es celebraran al més de Juliol amb el Milwaukee Mile i el Iowa Speedway.

Finalment per l’agost Mid-Ohio (circuit permanent), Pocono (oval) i Sonoma (circuit permanent) decidiran el campió de la Indycar 2015.

Ara falta per veure si es segueix aplicant el mateix sistema de puntuació que enguany.

https://www.youtube.com/watch?v=QqbYjNB-3Nw