Després d’incerteses, la direcció de la FIA Formula E ha confirmat avui que l’ePrix de Moscou, programat pel 4 de juny, finalment no es disputarà. En un comunicat, lamenten no haver trobat alternatives i escurcen el calendari a 10 rondes.


Finalment la Fórmula E veurà el seu calendari escurçat a 10 rondes. L’ePrix de Moscou, programat pel 4 de juny, no es durà a terme després d’intenses negociacions amb les autoritats municipals de la capital russa. Els talls de carrer necessaris per disputar un ePrix a la ciutat tindrien unes conseqüències no previstes i, segons afirmen, no s’ha trobat altra alternativa que no fos anul·lar l’esdeveniment.

Paral·lelament, la direcció de la competició ha estat negociant amb el Principat de Mónaco la possibilitat de disputar-hi un ePrix en substitució del de Moscou. Finalment tampoc ha estat possible, però Alejandro Agag, CEO de la Fórmula E, ha expressat en el comunicat “els més sincers agraïments per haver fet tot el possible” al Príncep Albert de Mónaco. La temporada passada de la Fórmula E es va disputar un ePrix a Montecarlo, que no va ser revalidat en la presentació del calendari de la present tot i deixar-se entreveure una tornada a la tercera temporada de la història de la Fórmula E.

Amb aquest canvi incorporat, el calendari oficial és:

Round ePrix Country Track Date
1 Beijing ePrix  China Beijing Olympic Green Circuit 24 October 2015
2 Putrajaya ePrix  Malaysia Putrajaya Street Circuit 7 November 2015
3 Punta del Este ePrix  Uruguay Punta del Este Street Circuit 19 December 2015
4 Buenos Aires ePrix  Argentina Puerto Madero Street Circuit 6 February 2016
5 Mexico City ePrix  Mexico Autódromo Hermanos Rodríguez 12 March 2016
6 Long Beach ePrix  United States Long Beach Street Circuit 2 April 2016
7 Paris ePrix  France Paris Street Circuit 23 April 2016
8 Berlin ePrix  Germany Berlin Street Circuit 21 May 2016
9 London ePrix Race 1  United Kingdom Battersea Park Street Circuit 2 July 2016
10 London ePrix Race 2 3 July 2016