FORMULARAPIDA.NET informarà en català, castellà i en anglès sobre la primera categoria de monoplaces que es disputarà amb cotxes 100% elèctrics. 


 

Per primer cop en la història de les curses de monoplaces, es faran amb cotxes 100% elèctrics en circuits d’arreu del món. Pilots de talent que no tenen lloc a la Fórmula 1 competiran per demostrar la seva vàlua i competiran per demostrar que és possible una categoria elèctrica i amb nivell.

 

Pilots que han passat per la Fórmula 1 i d’altres que s’han quedat pel camí com da Costa, Montagny, di Grassi, D’Ambrossio, Buemi, Senna, Chandock, Prost, Trulli, Heidfeld, Alguerusari o Sam Bird. Però per tenir tots els detalls  dels pilots i dels equips, FORMULARAPIDA.NET està preparant un previ per a que vostès vegin qui pot lluitar pel primer campionat de la Fórmula E.

 

Un campionat que en comptes de tenir Grans Premis, té e.Prix (e.Premis), a part de que tota la competició es farà en circuits urbans i en un model de cursa diferent. Tots els detalls esportius i tècnics els tindran detallats properament a FORMULARAPIDA.NET.

 

I com sempre a Fórmula Ràpida tenim el millor equip per informar-los amb Guillem González, Jordi Ferrer, Sergi Maturana, Ramon López, Julieta Tulián, Cristian Jiménez i Eric Calduch i servidor, els quals no perdrem ni el més mínim detall cada cursa. I d’aquí dues setmanes ja tindran els previs i les primeres informacions dels testos a

 

Senyores i senyor encenguin les seves bateries perquè una nova era del motor s’inicia aquest setembre.