La FIA homologa els fabricants per a la segona temporada del campionat de la Formula E.

La Federació Internacional d’Automobilisme ha aprovat el 3 d’agost l’homologació de vuit fabricants que proporcionaran sistemes de propulsió als 10 equips que competeixen a la segona temporada del Campionat FIA Formula E.

A partir de la temporada 2015/2016, que comença a Beijing el 17 d’octubre, la sèrie es convertirà en un campionat obert que permet als fabricants fer les seves pròpies innovacions, començant pel desenvolupament del sistema de propulsió a mida.

Amb la finalitat de limitar els costos i promoure la inversió i la innovació en les àrees més importants, l’abast dels fabricants es limita inicialment a la cadena cinemàtica – específicament el motor, l’inversor, la caixa de canvis i el sistema de refrigeració. Totes les altres parts als cotxes es queden com estan, amb l’objectiu de prevenir costosos desenvolupaments aerodinàmics.

Dels 10 equips, vuit utilitzaran els seus propis sistemes de propulsió, mentre que Dragon Racing s’associarà amb Venturi per fer funcionar el sistema de propulsió del fabricant francès i el re-nomenat equip Aguri es mantindrà amb el de l’anterior temporada amb un paquet SRT01-e. Els 10 equips faran el seu debut públic a la primera prova oficial de pretemporada a Donington Park el dilluns 10 d’agost.