Red Bull KTM Factory Racing roda amb la RC16 al Red Bull Ring a Àustria, 15 mesos després d’anunciar-se la seva arribada a MotoGP pel 2017.

El pilot Alex Hoffmann ha rodat durant tres dies sobre la nova muntura de KTM per MotoGP en l’escenari on tornarà la temporada que ve el Campionat del Món. Els test amb la moto, que ha estat completament desenvolupada per KTM, es duien a terme en bones condicions meteorològiques i d’acord amb el pla previst.

Pit Beirer (Director Motorsport):

«Dijous va resultar un dia molt emotiu; no només per a mi, sinó també per a la companyia i crec que també per a molts seguidors de KTM a Àustria i a tot el món. El inici en pista d’un projecte com aquest és tan important com qualsevol. Vull agrair a Alex (Hofmann) i a tot l’equip el seu excel·lent rendiment. La informació recollida i el fet d’haver rodat tantes voltes sense problemes ens dóna molta motivació per als passos següents d’aquest llarg camí cap a la graella de MotoGP el 2017».

Sebastian Risse (Director Tècnic):

«Hi havia un gran component de tensió i pressió sobre l’equip i l’estrena ha arribat abans i en major mesura del que originalment s’havia planejat. La realitat és que tot ha anat bé, i les dades que hem recollit ens fan sentir molt optimistes pel que fa al futur desenvolupament de la KTM RC16. Tot i que encara estem lluny del moment de polir detalls, aquests tres dies han estat molt positius i instructius per a nosaltres».

Alex Hofmann (Pilot de test MotoGP):

«Què puc dir, simplement fes un cop d’ull al meu mono i les meves botes. Estan com nous. He estat en estrenes molt diferents. Tinc un gran respecte pel que ha aconseguit KTM en un espai de temps extremadament curt. Crec que no només es nota a la cara, sinó també en les de tots els que han treballat amb gran professionalitat i entusiasme ».