El japonès Kamui Kobayashi i el suec Marcus Ericsson, han estat els escollits de l’equip cuer de la passada temporada 2013 de Fórmula 1, l’equip Caterham. Frijns i Rossi seran els pilots reserves.

Kamui Kobayashi torna a la Fórmula 1 aquest 2014 gràcies a l’equip Caterham.  El pilot japonès després de haver estat un any fora de la Fórmula 1 ajudarà a l’equip amb la seva experiència juntament amb el suec Marcus Ericsson que debutarà aquest any a la Fórmula 1. L’holandès Robin Frijns serà el pilot reserva i de proves juntament amb Alexander Rossi.

Declaracions

Cyril Abiteboul, Team Principal i CEO, Caterham F1 Team: “Estic encantat de veure la tornada d’en Kamui. Ell és un pilot molt popular i és molt bo per al equip. El seu ritme parla per ell mateix i la seva extensa experiència desenvolupant cotxes, particularment amb Toyota, serà extremadament important per a nosaltres. Juntament amb ell tenim en Marcus que debutarà a la Fórmula 1, però és un pilot que està perfectament apunt. En Robin és una altre incorporació a l’equip, i és que és un dels joves talents més valorats.”

Kamui Kobayashi: “És fantàstic tornar a sentir aquesta sensació de tornar a ser pilot de Fórmula 1 i estic molt agraït a Caterham. Vam estar parlant amb en Cyril i el Tony l’any passat sobre conduir per l’equip aquest 2014. Per mi és un gran honor que l’equip m’hagi escollit basant-se amb el meu nivell i l’experiència que tinc.”

Marcus Ericsson: “És un gran dia per a mi i per a tothom que m’ha ajudat a complir el meu somni de la Fórmula 1 en realitat. Faig el salt a la Fórmula 1 amb Caterham el 2014 i ja estic realment emocionant per la temporada que s’acosta, i particularment amb la primera cursa a Austràlia.”

Robin Frijns: “Estic més que content que Caterham i Renault m’hagin ofert aquesta oportunitat de ser a la Fórmula 1 el 2014. Avui en dia és difícil trobar un equip de Fórmula 1 que confiïn en els pilots joves com jo, però durant les negociacions vaig tenir una gran sensació de que l’equip creu en mi, cosa que no puc apreciar més! Per aquest motiu Caterham ha estat la meva prioritat.”