Kevin Magnussen ha anunciat en una entrevista a mitjans britànics que al final d’aquesta temporada deixarà l’equip McLaren per intentar entrar en una altra escuderia l’any que ve o buscar-se la vida fora de la Fórmula 1.


McLaren va apostar en 2014 pel jove danès però Kevin Magnussen, que abandonarà la formació de Woking per la porta del darrere. Prometia molt després d’obtenir el campionat de la Fórmula Renault 3.5 i encara més sumant un podi en el seu debut al GP d’Austràlia, però les coses es van torçar amb l’entrada de Fernando Alonso a l’equip i la contínua renovació de Jenson Button.

Aquest any encara han anat pitjor les coses. Magnussen va córrer la primera cursa a Melbourne gràcies a la lesió d’Alonso, una acció que li va costar l’acceptació de qualsevol altra oferta fora de la Fórmula 1, com podia haver estat a la IndyCar. Al llarg de l’any ha desenvolupat el paper de tercer pilot, una posició que abandonarà a finals d’aquesta temporada tal com va indicar en una entrevista per al mitjà britànic de Motorsport.com.

Així doncs, Magnussen es marxa per la porta del darrere de Woking, quedant-se sense futur en aquesta formació. El seu lloc a l’equip l’ocuparà el belga Stoffel Vandoorne, que és la gran aposta de futur de l’equip per 2017 en endavant. Pel que fa a Magnussen, sembla ser que està negociant amb diferents equips per disputar la temporada que ve, sense entrar en més detalls. Les opcions podrien ser Lotus (Renault) o Manor, i sinó un altre camí podria ser fora de la categoria reina, buscant altres disciplines com la IndyCar, on se l’ha relacionat anteriorment.