Danny Kent segueix sense rival, essent ja el més ràpid en els entrenaments lliures per al Gran Premi de la República Txeca. El líder del campionat ha estat el més ràpid en la segona sessió, mentre que Éfren Vázquez ho ha estat en la primera.


Lliures 1

Efrén Vázquez ha començat liderant la primera sessió en els primers minuts, una sessió que té a dos participants nous que competeixen com a convidats: Maximilian Kappler i Kevin Hanus.

En una sessió que com és habitual a Moto3, s’ha rodat en grup, el primer lloc s’ha anat alternant amb Bastianini, Binder i Fenati. Brad Binder ha estat qui més estona ha liderat la classificació però s’ha vist superat per Oliveira, Fenati, Kent i Vázquez qui ha acabat essent el més ràpid de la sessió.

Pel que fa a les caigudes, Niccolò Antonelli ha patit una caiguda al revolt 7, en el mateix punt ha caigut un dels protagonistes del passat Gran Premi d’Indianapolis, John McPhee. També ha anat pel terra i sense conseqüències, Hiroki Ono.

Lliures 2

En aquesta sessió era Niccolò Antonelli qui dominava pràcticament tota la sessió, però en els últims moments, Binder i Kent han millorat per acabar com a els més ràpids del dia.

En quant les caigudes, Niklas Ajo ha caigut al revolt 9, dos revolts més enllà cap al final de sessió queia Andrea Locatelli. Amb la bandera de quadres també anava pel terra Romano Fenati.