El piloto britànic Danny Kent ha guanyat al circuit de Sachsenring seguit del seu company d’equip Efrén Vázquez i d’Enea Bastiannini.

El líder del mundial, Danny Kent, ha dominat la cursa de principi a fi i marxa de vacances amb 66 punts d’avantatge amb la seva cinquena victòria de l’any. Una cursa on el britànic s’ha escapat sense oposició.

Efrén Vázquez aconseguint una segona posició magistral, i el seu quart podi a moto3 durant el 2015. Fet que li proporciona poder lluitar la segona plaça del mundial.

Els pilots de l’equip Leopard s’han anat marcant sense sorpreses durant els primers compassos de la cursa. L’objectiu dels dos pilots era clar, aconseguir la primera i segona posició a Sachsenring i així poder assolir el doblet a final de temporada. Bastiannini ha intentat desfer aquesta hegemonia però a partir de la segona volta el seu ritme era inferior i s’ha anat quedant enrera.

A partir de la volta 10 el britànic anava marcant un ritme infernal que ni tant sols el seu company d’equip Efrén Vázquez podia seguir. Però la lluita era aferrissada per la tercera plaça amb un grup de 9 pilots lluitant colze a colze. Al final però Bastiannini ha aconseguit guanyar la batalla.