El pilot britànic ha aconseguit el millor temps en la classificació del GP de les Amèriques de Moto 3. Després d’ell han acabat el portuguès Oliveira i l’italià Andrea Locatelli.


 

Amb unes condicions meteorològiques molt millors que les d’ahir, començava la classificació de Moto 3 al COTA.

Als pocs minuts de començar, Loi rodava lent per a buscar la roda d’algun pilot quan per un error de coordinació, McPhee impactava contra ell. Ambdós pilots estan bé.

Poc després, Ajo se n’anava també al sòl, una caiguda molt dura després de tocar-se amb un altre pilot.

Després de 10 minuts de sessió, bandera roja a causa d’una caiguda del rookie Ono que es quedava en meitat de la pista sense poder moure’s.

Quan es va reprendre la sessió, a falta de 28 minuts per al final, liderava Kent per davant de Locatelli i Masbou.

Danny Kent tornava a destrossar el crono marcant un 2:15:6 ficant-li mes de 8 dècimes al segon classificat, Niccolo Antonelli. Poc després, Jorge Navarro escalava a la segona posició a mig segon de Kent.

A falta de 10 minuts per al final, tots els pilots van entrar a boxs per a posar rodes noves i acabar d’ajustar el setup de la moto per a afrontar els últims minuts de la classificació.

A falta de 5 minuts per al final, una altra punyada sobre la taula de Kent que va baixar en 0.2 segons el seu anterior registre marcant una altra vegada el rècord del circuit. I en la volta següent, la progressió de Kent va continuar i va abaixar una dècima més el seu crono.

Finalment Kent va aconseguir la pole per quasi mig segon sobre Oliveira que va ser segon. Després d’ell, Locatelli, Antonelli, Navarro, Quartararo i Viñales.