Després d’un sol cap de setmana a la categoria, Neel jani ha decidit abandonar Dragon Racing i la Formula E per centrar-se en la propera temporada del WEC. L’equip americà ha triat José María López, pilot amb experiència prèvia en la categoria, per reemplaçar el suís.

L’ePrix de Hong Kong va inaugurar la temporada 2017-18 de Formula E i va ser el debut de diversos pilots, alguns dels quals van arribar a la categoria elèctrica causa de l’abandonament de Porsche del mundial de resistència (WEC). Un d’aquests pilots va ser Neel Jani, que va disputar a Hong Kong la seva primera cursa en monoplaça des de 2011.

Tal com va succeir en 2016-17, el rendiment i fiabilitat del Spark-Penske EV-2 de Dragon Racing van ser molt baixos, i va ser l’únic equip que va marxar de Hong Kong sense sumar punts. Això sumat a la tornada de Rebellion Racing a LMP1 amb Jani com un dels seus pilots són les causes de la decisió del suís d’abandonar l’equip i la categoria per poder centrar-se exclusivament en un programa més prometedor.

L’equip ha decidit alinear José María López com a substitut de Jani. López és un pilot que ja té experiència en la Formula E, ja que va disputar la passada temporada amb DS Virgin, obtenint 2 podis i un novè lloc en la classificació final.

El retorn de l’argentí serà immediat i es produirà en el proper ePrix, el de Marràqueix, que es disputarà el proper 13 de gener al Circuit Internacional Moulay El Hassan, on ‘Pechito’ va obtenir tres triomfs en el WTCC i va ser desè en la seva primera i última participació en Formula E.

López ha dit al respecte: “Aquesta és una oportunitat emocionant per a mi i estic esperant el repte de la Formula E en la quarta temporada, amb Dragon. Tinc bona experiència de la temporada 3, i confio que puguem aconseguir bons resultats a mesura que la temporada avanci.”