La cursa ha començat amb un clar dominador, l’australià Will Power, que ha obert ràpidament un gran forat amb Takuma Sato i la resta dels seus perseguidors. Alguns pilots han començat a aturar-se cap a la volta 18, un d’ells Dario Franchitti, que amb rodes fredes ha forçat massa i ha trepitjat un sotrac i ha xocat contra el mur, causant el primer període de bandera groga de la cursa, fet que tothom ha aprofitat per aturar-se i canviar pneumàtics.

Quan s’ha reprès la cursa, hi ha hagut molt més moviment. Helio Castroneves ha avançat a Will Power pel liderat, i James Hinchcliffe ha passat a Takuma Sato, però just després Ana Beatriz, que rodava amb volta perduda,  ha donat un cop a Charlie Kimball, organitzant una petita melé de quatre cotxes, però tots han pogut seguir. En canvi, Sebastian Saavedra ha enviat al mur a Hildebrand, que ha causat una altre bandera groga. Oriol Servià ha hagut d’entrar a canviar aleró i ha perdut sis posicions.

Quan ha tornat ha sortir la bandera verda, Will Power ha atacat a Helio Castroneves, però només ha aconseguit perdre una posició, aquest cop amb James Hinchcliffe, mentre que Simona de Silvestro tenia una bona lluita amb Takuma Sato, i es posava quarta. A les poques voltes, un nou període de Pace Car, provocat per una peça, ha deixat a Oriol Servià primer, ja que no s’ha aturat, a diferència de la majoria. Oriol ha estat capaç de mantenir aquesta posició quan la cursa s’ha tornat a reprendre després de 10 voltes (durant les quals, Newgarden ha quedat aturat amb problemes mecànics), però a les poques voltes ha entrat al pit i no ha pogut sortir de nou fins al cap d’unes voltes per problemes mecànics, a la volta següent Ryan Hunter-Reay tenia també problemes, perdent dues voltes. Un altres que abandonava per problemes mecànics era el rookie Tristan Vautier, que veia truncada una gran actuació. Vautier rodava en quarta posició en aquest moment: “Es una llàstima, m’estava divertint molt. Ha estat un cap de setmana molt positiu”.

Sebastian Saavedra ha tingut una excursió, i a continuació, intentant defendre posició amb Charlie Kimball i les rodes brutes, s’ha anat contra les proteccions, tornant a provocar la sortida del Pace Car. Tothom ha tornat a canviar rodes i posar combustible, i hem pogut veure un JR Hildebrand amb volta perduda molt nerviós, fins al punt que, amb la bandera groga i tots els cotxes en filera, ha acabat a sobre del cotxe de Will Power i al mur. Power ha pogut aturar-se dues vegades mentre el Pace Car seguia a pista, aconseguint no perdre volta. Quan s’ha reiniciat la cursa, Castroneves ha comès una petita errada a la primera frenada que li ha costat la primera posició amb James Hinchcliffe, i que ja no ha pogut recuperar, tot i que ha estat pressionant a James fins al final, però el pilot canadenc de Newman/Haas Racing anava amb un compost més dur que el de Penske, i encara disposava de més push to pass. La emoció del final l’ha posat Simona de Silvestro a la tercera posició, que ho ha passat malament conservant benzina i pneumàtics, i quan s’ha quedat sense push to pass a dues voltes del final no ha pogut evitar perdre posició amb Marco Andretti, Tony Kanaan i Scott Dixon ja sobre la mateixa línia de meta.

Resultats finals:

P Pilot
1 James Hinchcliffe
2 Helio Castroneves
3 Marco Andretti
4 Tony Kanaan
5 Scott Dixon
6 Simon de Silvestro
7 EJ Viso
8 Takuma Sato
9 Justin Wilson
10 Alex Tagliani
11 Sebastien Bourdais
12 Charlie Kimball
13 Graham Rahal
14 Ed Carpenter
15 James Jakes
16 Will Power
17 Oriol Servià
18 Ryan Hunter-Reay
19 JR Hildebrand
20 Sebastian Saavedra
21 Tristan Vautier
22 Ana Beatriz
23 Josef Newgarden
24 Simon Pagenaud
25 Dario Franchitti

La propera cita de la Indy serà d’aquí a dues setmanes.