Stefan Wilson tindrà l’oportunitat de classificar-se per a les 500 milles d’Indianapolis  per al proper 21 i 22 de Maig en un dels cotxes de l’equip KV/KVSH Racing en honor al seu germà Justin, mort el passat 24 d’Agost en un accident al super speedway de Pocono.

Així doncs, KVSH Racing competirà amb un total de tres cotxes en aquesta edició número 100 de la Indy 500. Els pilots seran el propi Wilson, el pilot titular del equip Sébastien Bourdais i el jove Matthew Barbham que competirà sota el nom del PIRTEK Team Murray.

El germà de Justin, Stefan, ha assolit els diners per competir gràcies a la donació d’una associació del estat d’Indiana, anomenada Driven2SavesLives. Una acció que els honora, i que han fet a canvi de la donació dels òrgans de Justin Wilson a la ciència, fet que va permetre salvar sis vides.

Per Stefan Wilson serà la segona cursa que farà a la IndyCar, la primera i única la va fer el 2013 en el circuit urbà de Baltimore amb l’equip Dale Coyne Racing, on va acabar setzè, després de compartir equip amb Justin Wilson.