Malgrat haver arribat tard als entrenaments a causa d’haver sigut cridat d’urgència a una reunió amb la FIA a pocs minuts de començar, Hamilton ha tornat a ser insuperable, fent-se altra vegada amb el millor temps de la sessió tot i haver patit alguns ensurts. Rosberg i Vettel han acabat darrere del britànic.

Els primers monoplaces en sortir han estat els Manor, seguit dels Sauber. La sessió ha anat avançant amb quasi cap incident, de tant en tant es veien petites sortides de pista o clavades de frens.

Un dels fets que cal destacar durant la primera meitat de la sessió ha sigut l’avaria que ha patit Lewis Hamilton al cap de poca estona de abandonar el seu box i començar a rodar. A més, el seu company d’equip tampoc ha sortit a pista fins quasibé passada la meitat de la sessió, però tot i així, Rosberg s’ha adjudicat el millor temps d’aleshores, a 3 dècimes del britànic de Mercedes. Més tard, Hamilton tornava a ser protagonista d’un altre incident. Aquesta vegada, ha sigut una virolla que li ha causat grans destrosses als seus pneumàtics.

Però passada una estona, el britànic ha sigut capaç de tornar a marcar el millor temps, superant altra vegada a Nico Rosberg.
A 10 minuts per arribar al final, gairebé tots els pilots han sortit a rodar altra vegada. Finalment, pocs han pogut millorar els seus registres i la sessió ha acabat liderada, altra vegada, per Lewis Hamilton. Darrere d’ell trobem el seu company d’equip Nico Rosberg, els dos Ferrari amb Vettel per davant, i Valtteri Bottas tancant el Top5. Els RedBull, en canvi, no han pogut fer un bon paper, ja que Ricciardo ha acabat onzè i Kvyat tretzè.

La classificació es podrà seguir a partir de les 17:00 hora espanyola.