Paraules del primer poleman de la temporada, l’anglés Lewis Hamilton, que s’imposava a tots els seus rivals en el dia de hui. El seu company va ser segon i la tercera plaça va ser per a Massa.


 

 Lewis Hamilton: “Ha sigut un gran començament per al cap de setmana, no se sent com que sempre des de l’última carrera i va ser un gran afany per part els xics en la fàbrica l’arribar ací i tindre este rendiment. Em sent increïblement afortunat de tindre este cotxe. Vam tindre un difícil començament de la temporada l’any passat, així que, com a equip, estem esperant un millor començament i que els dos cotxes tinguen èxit demà. Espere que siga una bona baralla amb Nico.”

Nico Rosberg: “Lewis estava en una forma impressionant hui, ell va fer un treball impressionant i ho va clavar tot el temps, per a mi, la velocitat estava allí, però jo no la vaig aconseguir. No ha sigut un gran dia per a mi en les tandes llargues, pero el meu ritme era molt fort, així que espere que puga ser al revés demà. P2, he de viure amb això, però demà és la carrera.”

Felipe Massa: “Mercedes ha estat per davant de tot el cap de setmana, així que sabíem que el ritme pur pel que estàvem lluitant era per tindre el millor de la resta. Qualificar en P3 significa que hem fet un molt bon treball a aconseguir el màxim rendiment del cotxe; sobretot perquè el Ferrari es va mostrar molt fort i ens estaven pressionant dur. Serà una dura batalla demà pel que necessitem una bona eixida i tindre una bona estratègia per a aconseguir un podi i realment començar la temporada amb una nota alta.”