Lewis Hamilton continua amb la seva ratxa després de marcar el millor temps a la segona sessió d’entrenaments lliures. El líder del Mundial, Nico Rosberg, ha acabat 3r per darrera de Vettel, a mig segon del seu company d’equip.

Amb els composts ultratou, supertou i ultratou disponibles per aquest Gran Premi del Canadà, els pilots han començat la sessió provant diferents tipus. Mercedes se situava al capdavant des del principi amb el pneumàtic més dur, mentre que Red Bull intentava batallar amb el supertou. Alonso aconseguia col·locar-se al top 10 sent dels pocs que utilitzava el tou. El seu company d’equip Jenson Button no sortia a pista fins passada més de mitja hora a causa d’un canvi a la unitat de potència després dels problemes patits als primers lliures. L’anglès es col·locava en 7a posició amb l’ultratou, per darrera de Hamilton, Vettel, Rosberg, Verstappen, Ricciardo i Bottas. Räikkönen, que deia no trobar-se còmode al cotxe, Hülkenberg i Sainz completaven el top 10.

La segona meitat de la sessió era dedicada a provar amb altra càrrega de gasolina, per la qual cosa els temps no s’han millorat. Els temors per un extrema duresa del pneumàtic supertou sembla confirmar-se en aquest GP després de veure varis pilots superant les 20 voltes amb aquest compost.