El cap de l’equip de Haas, Guenther Steiner, no mostra gaire preocupació pel que fa a la falta de patrocinadors que té l’equip americà per a la temporada 2017, deixant clar que poden sobreviure sense ells.


A més de la marca Haas Automation, només es pot veure al VF-17 el logotip del rellotger suís Richard Mille, el 2016, que ha conservat una coloració predominantment gris, negra i vermella.

Steiner va respondre:

“Crec que si ens fixem en els equips que han estat aquí molt de temps i són molt estables, no tenen grans patrocinadors.”

“És un mercat difícil per als patrocinadors, he de dir. Crec que si algú volgués patrocinar, només estaria esperant una mica per veure si som estables en el que estem fent.”

“Esperàvem tenir una mica més al cotxe? És clar, però tenim la sort que Haas Automation ens patrocina, així que no vivim de patrocinadors, podem sobreviure sense això.”

“Intentarem aconseguir patrocinadors al cotxe, però és un mercat difícil.”

Kevin Magnussen s’ha unit a Romain Grosjean a Haas pel 2017.

L’empresa nord-americana de tecnologia Microsoft, un dels socis de Grosjean, es pot veure en els dos vestits de cursa, mentre que Magnussen aporta el patrocini del grup de roba danès Bestseller (la marca Jack & Jones).