Ferrari comunica que, a partir de la pròxima temporada, Esteban Gutiérrez passarà a formar part de la plantilla de la Scuderia. Després de dues temporades competint a la Fórmula 1 al volant d’un cotxe amb motor Ferrari, el Sauber, el jove mexicà ha estat elegit com a pilot reserva i de proves, un paper en el qual podrà aportar la seva experiència en l’àrea dedicada al desenvolupament del monoplaça.


Nota de premsa de Ferrari

Maurizio Arrivabene, director general i Team Principal de la Scuderia Ferrari:

“A més de confirmar la nostra plena confiança en l’extraordinària parella de pilots formada per el quatre vegades campió del món, Sebastian Vettel, i Kimi Raikkonen, campió amb Ferrari en el passat, tinc el plaer de donar la benvinguda a Esteban Gutiérrez. Estem satisfets de poder oferir aquesta oportunitat a Esteban que, encara que és jove, té molta experiència pel que fa a la nova generació de cotxes de Fórmula 1. Estic segur que, amb la seva experiència, realitzarà una gran aportació al treball de desenvolupament de l’equip al simulador. Donar la benvinguda a Esteban també suposa obrir les portes de Ferrari a un pilot mexicà, un país en què la Scuderia encara té molts aficionats, com fa cinquanta anys en l’època dels germans Rodríguez “.

Esteban Gutiérrez:

“És un honor entrar a formar part de la família de la Scuderia Ferrari, un equip amb una història tan excepcional. Per a mi és l’inici d’un nou camí important per al futur i faré tot el possible per contribuir a l’assoliment dels objectius marcats per la Scuderia. Vull donar les gràcies a tots per creure en el meu potencial, perquè això em dóna l’oportunitat de créixer i d’arribar al cim en un futur pròxim. Estic molt il·lusionat per arrancar aquesta nova aventura, a la qual dedicaré tota la passió i dedicació possible”.