Carlos Sainz ha patit un fort accident al final dels tercers entrenaments lliures al circuit de Sochi. El madrileny ha estat evacuat d’urgència a un hospital proper al circuit rus.


Gran ensurt el que ens ha donat Carlos Sainz al GP de Rússia. El pilot madrileny ha patit un greu accident al final de la tercera sessió de lliures a Sotxi, quedant incrustat sota de les proteccions del revolt 13. Les poques imatges i informacions han provocat moments d’alta tensió, amb uns comissaris que han trigat més de deu minuts en poder treure al de Toro Rosso del cotxe, amb treballs conjunts als de l’equip mèdic.

L’equip mèdic l’ha traslladat al centre mèdic en ambulància, i la realització ja ha pogut mostrar a Sainz en pantalla, deixant una esperançadora imatge de l’espanyol alçant el polze. Més tard, ha estat traslladat a un hospital pròxim, on se li estan fent més proves i s’està recuperant per rebre l’alta hospitalària i intentar convèncer els metges per córrer demà.

El seu cotxe ha quedat destrossat per la violència de l’impacte, el qual no està molt clar si ha estat error del pilot o del monoplaça. A les imatges que ha ofert el senyal internacional, Sainz ha perdut el control en el gir anterior a la frenada del revolt 13, xocant violentament contra el mur i anant a alta velocitat directe contra les proteccions.

Aquestes proteccions s’han malmès de tal manera que la reparació ha obligat que es cancel·li la primera cursa de GP3, que s’ajorna fins demà.

Així doncs, Carlos Sainz sembla que no ha patit cap tipus de dany ni lesió, així que després de recuperar-se de l’ensurt d’avui, intentarà participar a la cursa de demà. No obstant això, segons les últimes informacions, Sainz passarà la nit en observació a l’hospital, la qual cosa dificulta una possible participació en el dia de demà. Totes les informacions sobre l’estat de Sainz us les farem arribar aquí, a FórmulaRápida.net.

xxxx during final practice for the Formula One Grand Prix of Russia at Sochi Autodrom on October 10, 2015 in Sochi, Russia.
Moment de l’extracció de Sainz, cortesia de Getty Images.